Hazánkban az egyik legnépszerűbb olajos mag a dió. Mézbe keverve igazi különleges csemege, amivel ízesíthetjük a joghurtot, müzlit, de magában is fogyaszthatjuk, ha valami egészséges nassolnivalóra vágyunk. A dióban B- és E-vitaminok, réz,…
Akácméz dióval és aszalt szederrel - igazi különleges csemege, ami nem csak finom, de egészséges is. Tárolás: napfénytől védve, szobahőmérsékleten (20-24°C)
Akácméz dióval és aszalt eperrel - igazi különleges csemege, ami nem csak finom, de egészséges is. Tárolás: napfénytől védve, szobahőmérsékleten (20-24°C)
Akácméz dióval és aszalt meggyel - igazi különleges csemege, ami nem csak finom, de egészséges is. Tárolás: napfénytől védve, szobahőmérsékleten (20-24°C)